BLACK WEEK INFO

Black Friday/Week Salgsbetingelser:

Vi værdsætter alle vores kunder og stræber efter at tilbyde fair og gennemsigtige handelsbetingelser. I forbindelse med Black Friday/Week-tilbud ønsker vi at sikre, at alle vores kunder har lige adgang til de samme fordele. Derfor gælder følgende vilkår for køb foretaget før og under Black Week.

1. Leveringstider

Vi bestræber os på at opretholde normale leveringstider, men i forbindelse med Black Week kan der være en forøget efterspørgsel, hvilket potentielt kan medføre forlængede leveringstider. Vi beder vores kunder om at tage højde for dette, og vi vil gøre vores bedste for at holde dem opdateret om eventuelle ændringer.

2. Begrænsede Lagre: 

Vores Black Week-tilbud kan være underlagt begrænsninger i lagerbeholdningen. Vi kan ikke garantere tilgængeligheden af produkter efter udløbet af Black Week-tilbuddene. Det anbefales at handle hurtigt for at sikre dig de ønskede varer.

3. Refusion af Rabat:

Hvis du har foretaget et køb før starten af Black Week, kan vi desværre ikke refundere differencen for rabatter, der tilbydes under denne periode. Dette sikrer, at vores kunder oplever ensartede vilkår og muligheder – vi vægter højt at alle har samme chance for de gode tilbud, derfor har vi også reklameret med vores Black Week i god tid.

4. Prisjusteringer:

Vær opmærksom på, at priserne under Black Week er tidsbegrænsede og kan ændres efter kampagneperioden. Du vil blive faktureret den aktuelle pris på tidspunktet for dit køb, så sørg for at fuldføre dine køb, mens tilbuddene stadig er aktive.

5. Kundeservice og Support:

Vores kundeservice er her for at hjælpe dig under Black Week. Vi kan opleve en højere mængde henvendelser, men vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt. For opdaterede kundeserviceoplysninger:

6. Brugsbetingelser for Rabatkoder:

De rabatter, der tilbydes i Black Week, kan ikke kombineres med andre eksisterende tilbud og rabatkoder, der er udstedt før starten af Black Week. Hvis der bliver udstedt unikke rabatkoder under Black Week, er det dog muligt at anvende disse, men kun i den angivne periode.

7. Black Friday Special: Gratis Produkt - Bemærk Venligst Returneringspolitik:

Hvis man får et gratis produkt med din ordre som en del af vores Black Friday-tilbud. Så skal man være opmærksom på, at hvis du vælger at returnere hele din ordre, skal det gratis produkt også returneres for at fuldføre tilbagebetalingen. 

Vi håber på din forståelse og ser frem til at opfylde dine behov under denne særlige handelsperiode. Hvis der er spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.